Overige diensten – Huisartsenpraktijk Eijrond & Piersma – Warns
Janke Trompstrjitte 6 8721 ET Warns Tel:(0514) 68 13 03 0514-682204 Spoed toets 1
Header afbeelding

Overige diensten

Opleidingspraktijk Huisartsopleiding Groningen

Onze praktijk is opleidingspraktijk voor huisartsen aan de Universiteit Groningen. Dat betekent dat er vaak een arts in opleiding tot specialist (aios) werkzaam is. Deze opleiding duurt 3 jaar. Huisartsen in opleiding hebben eerst de studie geneeskunde afgerond en zijn dus basisarts. Bij ons in de praktijk doet een huisarts in opleiding dan het eerste of het derde jaar van de huisartsenopleiding. Een huisarts in opleiding voert zelfstandig spreekuur en wordt begeleid door een ervaren huisarts uit onze praktijk.

Video-opnames
Het kan voorkomen, dat wij u om toestemming vragen dat het gesprek (consult) dat u heeft met de huisarts in opleiding mag worden opgenomen op video. Opnames uit de spreekkamer zijn zeer leerzaam en vormen een belangrijk deel van de opleiding.
Het is dan de bedoeling dat het gesprek volledig wordt opgenomen, dus inclusief de tijd van het eventuele lichamelijke onderzoek. Het lichamelijk onderzoek zal overigens niet op beeld zichtbaar zijn!
Deze opnames worden alleen gebruikt voor het onderwijs of beoordeling van de huisarts in opleiding. De opnames worden dus niet in uw medische dossier opgenomen. De huisarts in opleiding geeft voordat de opname begint een toelichting en kan ook uw eventuele vragen hierover beantwoorden.
Wanneer u geen toestemming geeft, worden er ook geen video-opnames gemaakt. Ook tijdens het gesprek kunt u op ieder gewenst moment de toestemming voor de opname weer intrekken. De video-opname wordt dan gestopt en de gemaakte opname wordt vernietigd. Als u geen bezwaar heeft tegen de video-opname kunt u er op vertrouwen dat de opnames alleen gebruikt worden voor onderwijsdoeleinden. De video-opnames vallen onder het medische beroepsgeheim. Uw privacy is in alle gevallen volledig gewaarborgd.

Bloedafname/lab

Prikken in de praktijk door het laboranten van het Antonius Ziekenhuis: dinsdagochtend van 9.30uur tot 10.00uur.
Meer informatie over locaties en tijden vindt u op de website van het Antonius Ziekenhuis

U dient zelf contact met ons op te nemen voor de uitslagen.
Dit kan telefonisch: u kan iedere ochtend voor 9.30 uur bellen. Als de uitslag binnen is, zal de asistente voor u een afspraak maken op het telefonisch spreekuur.
Dit kan digitaal: via het patientenportaal kunt u middels een “e-consult/ vraag stellen” uw vraag stellen. We doen ons best deze zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Dietist de Friese Meren

De diëtiste van Diëtistenpraktijk de Friese Meren houdt spreekuur in de praktijk in Warns. Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u contact met de diëtistenpraktijk opnemen.

Diëtistenpraktijk De Friese Meren
E-mail: info@dietistdefriesemeren.nl
Tel: 06 – 57 26 94 61
http://www.dietistdefriesemeren.nl/